Tillbaka till sök

Vi söker sommarjobbare!

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄr du en händig person som klarar det mesta inom hantverksyrkena och är i behov av ett arbete i sommar? Vi söker nu sommarjobbare inom en rad olika yrkesgrupper bla målare, markarbetare, lager/truck, processoperatörer mm

Dina arbetsuppgifter
Utifrån din kompetens inom nämnda yrkesgrupper kan dina abretsuppgifter bestå av bland annat fasadmålning, enklare målning inomhus, byggstäd, "grovis", truckkörning, lagerplockning mm.
Du blir anställd av Wikan men kommer att jobba ute hos någon av våra kunder. Arbetet är på heltid och övertid kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person är det viktigt att du har en vilja att göra ett bra jobb och har en hög arbetsmoral. Du har en känsla för hur arbetet bör utföras och vill göra beställaren nöjd. Har du erfarenhet inom någon av nämnda branscher är det ett plus men inte ett krav, det viktiga är att du vill jobba!
Som person bör du kunna jobba ensam såväl som i grupp. Du är social och kan på ett naturligt sätt interagera med kollegor och kunder. Då det förekommer en del tunga arbetsmoment har du med fördel en god fysik.

B-körkort är ett krav

Information och kontakt
Vänta inte med din ansökan om intresse finns då kandidater presenteras löpande. Döp gärna CV:et utifrån vilket typ av arbete du söker. Vid frågor kan du kontakta Konsultchef Andreas Ögren, tel: 0910-770987 alt epost: andreas.ogren@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Sommarjobb

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-19

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.