Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Tekniker med el-behörighet

Tekniker med el-behörighet


Glommers Timber AB söker nu en tekniker med el-behörighet

Om företaget
Glommers Timber AB förvärvades den 1 februari 2018 av Stockhult Holding AB. Syftet med förvärvet är att långsiktigt utveckla Glommers Timber AB till en konkurrenskraftig och lönsam aktör - med ett starkt kundfokus.
Stockhult Holding AB har som affärsidé att förvärva och utveckla verksamheter inom wood transformation. Ägarna bakom Stockhult Holding AB har en gedigen kunskap och erfarenhet inom träförädling - såväl nationellt som internationellt. Stockhult Holding AB står för stabilitet och långsiktighet.


Dina arbetsuppgifter
Som tekniker med el-behörighet på Glommers Timber AB så förväntas du arbeta med samtliga industriprocesser och maskinanläggningar inom sågverket. Du reparerar och servar utrustning för hela verksamheten. Stort fokus ska ligga på att hitta rationaliseringslösningar som kan effektivisera produktionen. Du kan också arbeta med installation, service och underhåll av värme- och luftbehandlingsanläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Utvecklingsuppgifter och ta fram nya tekniska lösningar. Det kan gälla förbättring av befintliga anläggningar eller utveckling av nya anläggningar
- Felsökning, service och underhåll av styr- och reglerutrustningar

- Rationalisera och effektivisera verksamheten

- Programmering av processtyrsystem och maskinstyrsystem

- Ombyggnad, felsökning och reparation av elektriska anläggningar


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som industritekniker på Glommers Timber AB ser vi att du har en utbildning med inriktning mot el och/eller automation. El-behörighet är ett krav. Du brinner för att hitta nya lösningar på tekniska problem och har lätt för att se utvecklingsmöjligheter för att optimera produktionen. Det är meriterande om arbetar självständigt och även har förmågan att stötta andra mindre erfarna inom yrkesområdet.

Som person tror vi att du är driven, serviceinriktad och nyfiken på att lära nytt. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är förtroendeingivande och är bra på att samarbeta.

Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 28/2. Tveka inte heller med att höra av dig med eventuella frågor till Kenneth Vidmark, tel: 0910-77 09 81, alternativt e-post kenneth@wikan.se.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-02-28

Tjänstgöringsort

Arvidsjaur (Norrbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår