Tillbaka till sök

Svetsare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu en svetsare för kunds räkning.

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsavgifter består av svetsning i stor omfattning, att efter ritning utföra löpande svetsararbete. Det innebär bland annat arbete vid manuella svetsstationer. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet inom svetsning och ritningsläsning.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande och jobbar bra både självständigt och i grupp. Du känner en stor ansvarskänsla för ditt arbete, är noggrann och flexibel. Du har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en god representant för kundföretaget.

Information och kontakt
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se.

Frågor besvaras av Kenneth Vidmark Tel: 0910-77 09 81. Välkommen med din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-31

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.