Tillbaka till sök

Bokslutsekonom till No Plan B Administration

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄr du en kvalificerad redovisningsekonom som brinner för att utveckla dig själv och andra? Låter det lockande att arbeta i en entreprenörsdriven koncern tillsammans med flera andra duktiga ekonomer? Då har vi tjänsten som passar dig!

Om företaget
NPB Administration ingår i en lokalägd koncern med idag omkring 40 bolag. Våra kunder är små och stora företag, både inom koncernen och externa.

De stora företagen ser oss som en slimmad och effektiv ekonomiavdelning. För de mindre företagen blir vi en trygg ekonomifunktion. Täta avstämningar är en viktig del i vårt sätt att arbeta. Det skapar goda möjligheter att utveckla företagen och de skapar goda vanor för hur man ska hantera och styra ekonomin i sitt företag.

För oss är det väldigt inspirerande att få vara med och arbeta för förbättringar, utveckling och tillväxt i både små och stora företag. I de relativt unga företagen är det ofta väldigt tydligt hur viktiga dessa saker är för företagets framtid.

Vi är väldigt kompetenta inom vårt område, så pass att vi får möjligheten att dela med oss av vår kunskap till eleverna på No Plan B. Vi utbildar eleverna i ekonomi samt stöttar dem genom hela utbildningen och efteråt i deras företag.

Vi är ett härligt gäng med både redovisningskonsulter och ekonomiassistenter i olika åldrar. Nu söker vi en ny kollega för en roll som bokslutsekonom!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för månads- och årsbokslut för bolagen i vår koncern, men även för vissa av våra externa kunder. Du sköter exempelvis moms, skatter, periodiseringar, avskrivningar och viss rapportering. Förutom att du självständigt planerar för och upprättar boksluten har du en viktig roll i att som senior redovisningsekonom stötta och utbilda dina kollegor i boksluts- och redovisningsprocesser. Du kommer också vara samordnande gentemot revisorer.

I denna roll finns också stora möjligheter till att ansvara för såväl operativa som strategiska delar av avdelningens arbete, såsom beläggning, arbetsfördelning och kompetensutveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi är på jakt efter en erfaren redovisningsekonom som älskar att dela med sig av sina kunskaper ? till kunder, kollegor och våra elever på No Plan B! Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslut är ett krav, har du dessutom arbetat konsultativt är det ett stort plus. Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbete.

Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift. Erfarenhet av Pyramid och Fortnox är meriterande.

Personliga egenskaper som värderas högt hos oss är att du är initiativtagande, engagerad och ansvarstagande. Eftersom att du är redovisningsekonom förutsätter vi att du också är noggrann i ditt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats där stor vikt läggs vid teamkänsla och god gemenskap. Om du vill arbeta i en entreprenörsdriven koncern tillsammans med andra duktiga ekonomer som drivs av framåtanda ska du söka jobb hos oss!

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar No Plan B Administration med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 20/1. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-20

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.