Välkommen till Wikan

Lönekonsult till Aspia

Lönekonsult till Aspia


Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Nu söker vi en elfte spelare till vårt team inom lön i Skellefteå.

Om företaget
Vi är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet av alla de tjänster du behöver för att lyckas med ditt företagande. Låter det konstigt? Låt oss ta det från början. Fram tills vi startade vår verksamhet var vi en del av PwC. Ett anrikt, globalt företag som tog sina första stapplande steg redan 1849. Men nu är vi Aspia. En partner till brädden fylld med kunskap och erfarenhet, men också en partner med en vilja att förändra och förbättra som du vanligen bara hittar hos färskingar.

Vad du än kan tänkas behöva hjälp med i ditt företagande, hittar du det troligtvis hos oss. Från redovisning och lönehantering till styrelsecoachning och skatterådgivning.

På Skellefteåkontoret är vi närmare 45 medarbetare och av dessa arbetar 10 personer på lön. Vi har stora tillväxtplaner och söker nu ytterligare en lönekonsult som vill vara med och utveckla våra kunders företagande.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som lönekonsult hos oss är väldigt omväxlande och utvecklande. Arbetet består i att hantera och stötta våra kunder i hela löneprocessen och vi ser ett stort värde i att ha ett konsultativt arbetssätt där vi kan erbjuda mervärde mot kunderna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Löneberedning åt flera olika företag inom flera olika branscher
- Hantera olika kollektivavtal
- Rapportering till olika myndigheter
- Pensionsrapportering
- Löpande digitalisering av löneprocessen
- Kontakt med kundföretag i personalfrågor

Arbetet sker främst på kontoret i Skellefteå men kan även vara förlagt ute hos kund. Vi ligger i framkant vad gäller digital lönehantering så möjlighet att ibland arbeta på distans finns också. För dig som gillar att arbeta med lön finns stora möjligheter till vidareutveckling, såväl genom intern utbildning som genom kompetensöverföring i ett erfaret löneteam.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års praktisk erfarenhet av lönehantering och som vill fortsätta din utveckling hos oss. Har du erfarenhet av lönesystemet Flex Lön och Flex HRM eller Agda lön är det meriterande men inget krav.

Du som söker har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön ? utbildning som lönekonsult är mycket meriterande för denna tjänst.

För att lyckas väl i rollen som lönekonsult är det viktigt att vara kommunikativ och duktig på att etablera ett förtroende hos kund. Arbetet innebär många olika samarbeten både internt och externt varför vi tror att flexibilitet och social förmåga är bra egenskaper för att lyckas väl. Trivs du också med att arbeta med flera parallella uppgifter ? ja då tror vi att du kommer trivas hos oss!

Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Då våra kunder kan finnas runtom i hela världen är även andra språkkunskaper, exempelvis finska, meriterande.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Aspia med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 20/1. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-01-27

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår