Tillbaka till sök

Patentkonsult till Zacco

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄr du civilingenjör med intresse för teknik och juridik? Trivs du med att arbeta konsultativt och har du drivet som krävs för att bli specialist inom immaterialrätt? Då kan du vara den person vi söker! Zacco fortsätter att expandera inom patentområdet och vårt växande antal kunder gör att vi nu söker fler patentkonsulter till Skellefteå och Luleå.

Om företaget
Zacco är ett modernt konsultdrivet företag med ett 360° perspektiv på immateriella rättigheter (IP). Vi hanterar allt från inlämning av patentansökningar, registrering av varumärken och designskydd, till tvistlösning, informationssäkerhet och portföljhantering.

Vår vision är att säkra och skydda våra kunders innovationsprocesser och immateriella tillgångar. Med vår tekniska och juridiska expertis kombinerad med vår erfarenhet arbetar vi för att värna om våra kunders innovationer så att dessa kan utvecklas och nå deras fulla potential

Vårt mål är att vara våra kunders föredragna samarbetspartner inom IP-rådgivning, samtidigt som vi vill vara deras innovationspartner inom den teknikutveckling som behövs för att på bästa sätt möta digitaliseringen ? den digitalisering som är på fortsatt framfart inom IP-världen och i världen som helhet.

Vi är fler än 300 experter inom samtliga grenar av IP-området, vilket inkluderar ett stort antal erfarna patent-, varumärkes- och designrådgivare såväl som högkvalificerade jurister, administratörer och IT-specialister.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en eller flera patentkonsulter för placering på vårt kontor i Skellefteå eller Luleå där du kommer arbeta inom något av våra teknikområden: Mekanik, Telekom, Life science eller Kemi.

Hos oss har du fördelen att jobba i dedikerade teknik- och kundteam och är samtidigt del i ett stort team av kollegor inom alla discipliner. I arbetet ingår alla aspekter av självständigt kundansvar, rådgivning och handläggning av patentärenden, inklusive arbete med patentansökningar, Freedom- to-Operate och nyhetssökningar, strategisk analys, invändningar, intrångsanalyser, representation inför patentverk eller domstol mm.

Med handledning av en erfaren kollega är målsättningen att du så småningom ska bli European Patent Attorney.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du är civilingenjör med intresse för språk, teknik och juridik och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet som patentkonsult, från industripatentavdelning eller patentverk är mycket meriterande. Du ska vara självständig, driven och proaktiv. Samtidigt förstår du att samarbete i team ger mervärde för alla parter. Du är intresserad av att skapa och underhålla kundrelationer och vill utveckla ditt affärsnätverk.

Tveka inte att kontakta oss! Om du är rätt person så finns stora möjligheter till både ett roligt och utmanande jobb kombinerat med personlig utveckling. Du får kollegor som är de mest kompetenta och erfarna i branschen. Vi erbjuder attraktiva lönemodeller och förmånspaket.

Du kommer att tillhöra ett av våra teknikteam i region Sweden East & North, där regionen idag består av drygt 100 medarbetare.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Zacco med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 20/1 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 linnea@wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-20

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.