Tillbaka till sök

Servicetekniker för tandvårdsutrustning

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Dental & autoklavserice i norr AB är ett fristående serviceföretag som utför service och installationsarbeten på både landstings och privata tandvårdskliniker i Västerbotten & Norrbotten. Vi samarbetar med flera av de ledande leverantörerna i branschen. Företaget ägs och drivs lokalt med Skellefteå som bas.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en servicetekniker som har erfarenhet och gärna jobbat med medicinteknisk utrustning men det är inget krav. Du ska arbeta med att utföra förebyggande underhåll samt akuta servicearbeten även installationsarbeten förekommer. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara tandvårdskliniker runt om i Västerbotten och Norrbotten. Eftersom i stort sett alla jobb utförs hos kund innebär det en hel del bilkörning samt även en del övernattningar. Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad och ansvarsfull medarbetare. Du kommer att vara en viktig del av vår framgång med din personliga service, så därför värdesätter vi att du har lätt att kommunicera med både kunder och kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Din bakgrund kan exempelvis vara en servicetekniker som är van att utföra arbeten ute hos kund. Det viktiga är att du är en självgående problemlösare som gärna har erfarenhet av till exempel elektronik, pneumatik mm. Är du utbildad inom medicinsk teknik så är det meriterande.
Du kommer att få en ordentlig inskolning samt utbildning på de produkter som du ska jobba med så du känner dig trygg i din nya roll.
Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar då är det dig vi vill ha, ansök snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2019-01-25
För information: Kenneth Vidmark, 0910-77 09 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-25

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.