Välkommen till Wikan

3D-ritare

3D-ritare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
Grönbo producerar ekologiska byggnader, tillverkade av naturliga byggmaterial. Det egenutvecklade byggsystemet klarar bl.a. flerbostadshus upp till åtta våningar, hallar, kontor och hotell. Komponenterna tillverkas i vår fabrik Ecopart i Bjurträsk, Norsjö.
Grönbo jobbar med 5d-projektering, vilket innebär att en 3d-modell kopplas ihop med kalkyl och tidplan. På detta sätt samlar vi all information på ett ställe och vi kan därmed simulera hela byggprocessen redan före byggstart. 3d-modellen är grunden i vår industriella verksamhet då den innehåller information om byggnadens samtliga komponenter vilket gör att vi kan prefabricera de flesta delarna redan i fabrik.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och utvecklas och växa med oss?
Vi söker nu en 3D-ritare till vårt kontor i Skellefteå. Som 3D-ritare hos Grönbo har du en varierad vardag med många spännande arbetsuppgifter där du har nära till produktion och ledning. Du bygger 3d-modeller i Autodesk Revit från grunden till sista eluttaget. Du kommer att ingå i ett växande team som bestämt sig att leda digitaliseringen av branschen.
5d-projektering tar byggbranschen in i den digitala tidsåldern och under de närmaste åren kommer du att få vara med om en unik resa som kommer att revolutionera en hel bransch.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning med erfarenhet av att rita i 3D. Du ska vara van att självständigt driva den här typen av projekt och kunna ta egna initiativ när så behövs. Rollen kräver också mycket goda administrativa kunskaper samt att du behärskar svenska i tal och skrift.
Du bör ha ett bra ordningssinne och en god förmåga till samarbete.
Vi ser dig som är en lagspelare som även har en god förmåga att arbeta individuellt. Vi ser att du har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och samtidigt är noggrann, lugn och metodisk. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Du har god datorvana och B-körkort.
Sista ansökningsdag är 28 juni
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kenneth Vidmark, Wikan Personal 0910-770981
Välkommen med din ansökan.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2018-06-28

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår