Tillbaka till sök

Platschef till Skellefteås grönaste byggarbetsplats

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om Företaget
AB Grönbo säljer och monterar ekologiska byggnader, tillverkade av naturliga byggmaterial. Det egenutvecklade byggsystemet klarar bl.a. flerbostadshus upp till åtta våningar, hallar, kontor och hotell. Komponenterna tillverkas i vår fabrik Ecopart i Bjurträsk, Norsjö

Vi söker nu en platschef till vår byggarbetsplats i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och utvecklas och växa med oss?
Vi söker nu en platschef till vår byggarbetsplats på Karlgård i Skellefteå. Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för projektet och för att dess mål uppnås. Du kommer att driva och leda byggprojekt från start till färdigt överlämnande.
I din roll så kommer du vara den nyckelperson som blir länken mellan fabriken i Bjurträsk och anställda, leverantörer och underentreprenörer.
Som person är det viktigt att du är engagerad och förstår vikten av goda relationer både med våra anställda och våra kunder.

Din bakgrund
Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet.
Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning med erfarenhet av liknande position inom byggbranschen. För att lyckas i rollen ser vi också att du har erfarenhet av att självständigt driva mindre och större projekt samt att du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Rollen kräver också mycket goda administrativa kunskaper samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta och skapa relationer.
Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Du har god datorvana och B-körkort.
Sista ansökningsdag är 22 juni
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kenneth Vidmark, Wikan Personal 0910-770981
Välkommen med din ansökan.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-22

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.