Tillbaka till sök

Norran söker framtidens mediesäljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Nu har du chansen att söka ett av Skellefteås roligaste säljjobb, Mediesäljare hos Norran. Norran har i över ett decenium varit den självklara marknadsförings kanalen för regionens företag. Vi når varje dag närmare 90% av Skellefteborna med hjälp av vår morgontidning samt norran.se. Vi satsar hårt på våra egna varumärken men samtidigt utvecklar vi nya affärsmöjligheter inte minst tillsammans med Google, vi är Skellefteås enda Google Premier Partner.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos Norran är du den självklara kontaktpersonen för våra lokala företagskunder när det gäller marknadsföring och kommunikation. Genom personliga besök bearbetar du både våra befintliga och potentiella kunder. På Norran kommer du vara en del av ett team bestående av 15 personer som varje dag jobbar för att göra Norran till den främsta mediapartnern för regionens företag. Till din hjälp för att lyckas har du förmånen att jobba med hela vår produktportfölj som består av Norrans papperstidning, norran.se samt flera starka varumärken som till exempel Google och Facebook.
På Norran tycker vi om att jobba med människor som är nyfikna, idérika och som vill utvecklas i sin roll. Du ska tycka om att jobba ute på fältet, ha ett starkt eget driv och en hög ambitionsnivå. Du får gärna känna till eller vilja lära dig mer om begrepp som Google Analytics, Google Adword och Facebook. Om du dessutom är ansvarstagande, brinner för att träffa kunder och göra affärer så passar du perfekt hos oss.

Din bakgrund
Det är meriterande om du tidigare jobbat med uppsökande försäljning men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Har du den rätta viljan kan vi ge dig verktygen till att lyckas.

B-körkort är ett krav för att kunna utföra jobbet.

Vi erbjuder dig fina utvecklingsmöjligheter, en positiv och tilltalande arbetsmiljö samt fast grundlön med möjlighet till en förmånlig provisionsmodell.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal AB. Du kan läsa mer om tjänsten på www.wikan.se.
Frågor gällande tjänsten besvaras av Kenneth Vidmark, Tel: 0910-77 09 81
Facklig representant Cicki Karlsson tel 0910-577 36

Sista ansökningsdag är den 28 mars, men urval sker löpande. Du söker tjänsten via www.wikan.se.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-28

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.