Tillbaka till sök

Utvecklare med erfarenhet av test till Complit

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Complit är ett kompetens- och konsultföretag med lång och bred erfarenhet inom IT- och telekommunikationsbranschen. Vi arbetar med att skapa mervärde för våra kunder och det gör vi genom att erbjuda enskilda konsulter eller kompletta lösningar som stöder och kvalitetssäkrar deras verksamhet.
Tyngdpunkten i vårt arbete ligger i just kvalitetssäkring. Test och verifiering är därför en stor och viktig del i vår verksamhet.

Vi söker nu en utvecklare med erfarenhet av test till vårt kontor i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en omväxlande och spännande roll i ett företag som har mångårig erfarenhet inom kvalitetssäkring. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar systemutveckling och testning som konsult ute hos någon av våra kunder. För att passa i rollen som utvecklare hos oss så krävs det att du uppskattar att arbeta agilt och känner dig trygg med något scriptspråk, exempelvis Python, samt något modernt objektorienterat språk som t ex C#, C++ eller Java. Du har även erfarenhet av att jobba med versionshanteringsystem, med fördel Git.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande. Du har ett par års erfarenhet från liknande befattning och gärna erfarenhet från användning av Linux. Du har kunskap inom testning och detta är något som kommer naturligt för dig i ditt arbete som utvecklare. Som person är du engagerad, flexibel, självständig och levererar med hög kvalitet i de projekt som du ingår i. Du behärskar både svenska och engelska och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal och eventuella frågor gällande tjänsten besvaras av Joakim Högdahl på 0910-77 09 85 eller joakim@wikan.se.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Fast grundlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-18

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.