Tillbaka till sök

Yrkesarbetare inom mark- och anläggning till Skanska Infraservice

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong, rental och infraservice. Region Infraservice är en rikstäckande organisation som främst arbetar med drift och underhåll av vägnätet inom ramen för trafikverkets driftområden; belysningsunderhåll, brounderhåll, trafikanordningsverksamhet samt mark- och anläggningsarbete.

Vi söker mark- och anläggningsarbetare till vår verksamhet i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Som mark- och anläggningsarbetare kommer du att utföra olika typer av arbetsuppgifter så som skötsel och drift av vägar, kabelläggning, montering av skyltar m.m. Under vissa perioder ser vi också gärna att du har möjlighet att vikariera som c-chaufför. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med stort engagemang och därför är det viktigt att du utför dina arbetsuppgifter på ett effektivt och produktivt sätt.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning/erfarenhet inom området. Som person är du en driven och noggrann lagspelare som är mån om att hålla en hög kvalitet i arbetet. Det är viktigt att du ser positivt på att tillbringa större delen av dagen utomhus och att du har en vilja att arbeta med kroppen eftersom en del ut av arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande. Det är meriterande om du har C-körkort och är utbildad inom säkerhet på väg. B-körkort är ett krav. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse.

Anställningsform: Visstid

Omfattning: Heltid

Tillträde: april

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-03-23

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-23

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.