Tillbaka till sök

Norsjö kommun söker verksamhetschef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Norsjö kommun som är belägen i Västerbottens inland med storslagen natur och 400 sjöar inom kommunens gränser. Basen i Norsjös näringsliv utgörs till största del av företag i träbranschen. Eftersom Norsjö ligger mitt i det så kallade Skellefteåfältet så utgör även gruvnäringen ett betydande inslag i kommunens sysselsättningsprofil.

Kommunen Norsjö erbjuder dig ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger dig meningsfulla fritidssysselsättningar och stimulans oavsett om du brinner för kultur, friluftsliv eller idrott. På gångavstånd från din arbetsplats finner du skola, förskolor, matvarubutik, restauranger, bio - samt närhet till naturen. Välkommen till oss där du får uppleva världens bästa vardag!

Vi erbjuder dig som sökande en mycket välmående arbetsplats. Hela förvaltningens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden. För tredje året i följd visar Norsjö kommun lägst sjukfrånvarosiffror bland länets kommuner. 2012 visade Norsjö upp lägst siffror bland samtliga landets kommuner. Kort sagt är vi en liten kommun med stora ambitioner!

Vi söker nu en verksamhetschef till verksamhetsområdet kommunal utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en omväxlande och spännande roll i en kommun som har stora ambitioner och andas engagemang och utveckling. Som verksamhetschef ingår du i kommunens ledningsgrupp och arbetar nära kommunchefen som är din närmsta chef. I din roll ingår ett övergripande personalansvar för hela verksamhetsområdet och du har det direkta ledningsansvaret för avdelningscheferna inom tillväxt, teknik, fritid och service, kultur och folkhälsa samt måltid.

Rollen som sådan är bred och innefattar bland annat att;

- vidareutveckla arbetet med kultur, turism och näringsliv
- arbeta aktivt med värdegrund inom verksamhetsområdet
- vara med och utveckla organisationen utifrån ett digitaliseringsperspektiv

Vidare så ska du tillse att organisationen levererar hög kvalitet och har en ekonomi i balans, samt fortlöpande följa upp och effektivisera verksamheten. Organisationen ska ständigt arbeta för att vidareutveckla kompetens och kvalitet så att kommuninvånarnas behov och intressen tillgodoses.
Till din hjälp kommer du att ha fem avdelningschefer och ytterligare ca åttio medarbetare inom verksamhetsområdet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar alltifrån administration till arbetsledaransvar och att stötta medarbetarna i deras dagliga arbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande. Det är också önskvärt med några års erfarenhet från likvärdig befattning där du haft chefsansvar över andra chefer samt erfarenhet av organisationsutveckling och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har en stark koppling till inlandet och att du brinner för de möjligheter och utmaningar vi har här. Körkort B är ett krav.

Som person är du driven och målmedveten och räds inte för att fatta obekväma beslut. Du vill förbättra den verksamhet du arbetar i och har förmågan att skapa ett gott samarbetsklimat. Dina tidigare yrken och uppdrag styrker din goda sociala förmåga. För denna tjänst värderar vi dina personliga egenskaper högt.

Vi har ett omfattande förmånspaket för dig som anställs med bland annat möjlighet till friskvård på arbetstid, flexibel arbetstid och löneväxling.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-02-16

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal och eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av Joakim Högdahl på 0910-77 09 85 eller joakim@wikan.se.

Frågor gällande tjänsten besvaras av:
Katarzyna Wikström, Kommunchef, 0918-141 18.

Fackliga kontaktpersoner:
Inger Johansson, Ledarna, 073-088 36 97 alt. 0918-140 00.
Ida Lundström, Vision, 070-647 76 08.
Carina Lidén, Kommunal, 070-235 11 76.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-16

 • Tjänstgöringsort

  Norsjö (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.