Tillbaka till sök

Inköpare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
SSC Klingans verksamhet startade redan 1904 i Kåge. Idag bedrivs produktionen i moderna lokaler på Hedensbyn i Skellefteå. Huvuddelen av produktionen består av moderna glaspartier och dörrar till framförallt kontor, skolor, sjukhus mm.
Vi söker nu en självgående inköpare, gärna med vana av produktionsplanering. Tjänsten kommer att ha en nyckelposition i SSC Klingans fortsatta expansion.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som inköpare innebär inköpsansvar för de flesta förekommande produktgrupper. Inköpsarbetet innehåller förhandling, inköp, planering, analys, prissättning, lagerhållning etc. Du blir en viktig kugge i SSC Klingans produktion.
Som inköpare har du en strategisk roll med ansvar för leverantörsval, prisförhandlingar, orderläggning, leveransbevakning och reklamationshantering. Du har kontakt med leverantörer gällande förfrågningar, orderutskick och leveransuppföljning. Du arbetar nära företagsledningen och blir direkt underställd VD. Det är viktigt att du har stor social förmåga då du samarbetar med konstruktör samt kvalitets- och produktionsmedarbetare. Det kan förekomma resor i tjänsten, inom både Sverige och i Europa.

Din bakgrund
Vi ser att du minst har utbildning inom ekonomi, inköp, marknad, sälj eller dylikt som kan bedömas som likvärdig.
Formella krav:
Meriterande med utbildning inom inköp eller teknik
Erfarenhet av att arbeta med inköp
Stor teknisk förståelse.
Erfarenhet av att arbeta i större affärssystem samt goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid.
Du kommunicerar väl, på både svenska och engelska.
Körkort B
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är öppen, driven och strukturerad och van vid att jobba med olika projekt parallellt. Du har hög servicekänsla och ett professionellt bemötande och har förmågan att identifiera problemområden.
För att trivas hos behöver du vara trygg, social och ansvarstagande.
Vi söker dig som är målinriktad och har ett stort eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål.
Du har en stor vilja att uppnå goda resultat i ditt arbete och ser inte bara till den enskilda uppgiften, utan till verksamheten i sin helhet.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal i Skellefteå.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Plats: Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse
Vi vill ha in din ansökan senast 2018-02-05
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas före angiven senaste ansökningsdag.
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Kenneth Vidmark, Wikan Personal AB 0910-77 09 81.
http://skelleftea.wikan.se/
Välkommen med din ansökan!
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-05

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.