Tillbaka till sök

Kock

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Nu söker vi en kock till en av våra kunder.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att tillsammans med kökschefen planera och leda arbetet i köket. Det är du som organiserar och planerar mycket av ditt egna arbete. I dina arbetsuppgifter ingår de flesta förekommande sysslor i köket. Vi vill att våra lunch- och middagsgäster ska känna att de har kommit till restaurangen som bjuder på "det där lilla extra".
Då det också finns konferensmöjligheter så innebär det att större sällskap ibland genererar extra gäster till både lunch och middag. Vid dessa tillfällen utökas personalstyrkan och det blir du som får arbetsledaransvaret för extrapersonalen i köket.
Arbetstiden är schemalagd 100% av en heltid.

Din bakgrund
Vi söker för anställningen en positiv person med minst ett par års yrkeserfarenhet av kockyrket och vi sätter stort värde på din personliga känsla för mat och service. Vi vill att du som söker brinner för ditt yrke och tidigare har jobbat med liknande uppdrag. Du bör vara mycket självgående då personalen ges ett stort ansvar.
Urval sker löpande och tillsättning sker snarast möjligt. Därför är det viktigt att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt.
Frågor om tjänsten besvaras av Kenneth Vidmark 0910-77 09 81

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-01-28

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.