Tillbaka till sök

Elektriker till Skanska Infraservice

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong, rental och infraservice. Region Infraservice är en rikstäckande organisation som främst arbetar med drift och underhåll av vägnätet inom ramen för trafikverkets driftområden; belysningsunderhåll, brounderhåll, trafikanordningsverksamhet samt mark- och anläggningsarbete.

Vi växer och söker nu ytterligare en elektriker med bred kompetens till vår verksamhet i Piteå eller Luleå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en spännande roll i ett värderingsstyrt företag som har säkerhet, transparens och samarbete högt upp på agendan i alla sammanhang. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar installationer, utbyggnader och service av såväl nya som gamla elektriska anordningar.
Arbetet kan ibland vara självständigt och därför är det viktigt att du ansvarar för att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett säkert och optimalt sätt med hög produktivitet.

Arbetet är till största del förlagt måndag-fredag 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som elektriker inom service, industri och nybyggnationer samt har allmän behörighet inom el. Som person är du engagerad, serviceinriktad och lösningsorienterad.
Ditt positiva synsätt och framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer ofta med nya idéer samt är initiativtagare till förändringar. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten. Har du C-körkort så är det meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande och vi samarbetar med Wikan Personal i denna rekrytering.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Joakim Högdahl på 0910-77 09 85 eller joakim@wikan.se.

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Enligt avtal

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-01-26

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-01-26

 • Tjänstgöringsort

  Piteå (Norrbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.