Tillbaka till sök

Montör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Har du erfarenhet av montering sedan tidigare eller tycker du att det är något som skulle passa dig?

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har intresse för och/eller känner dig bekväm med montering. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från montering och om det är inom el, metall, plast, trä eller hus spelar mindre roll. Det viktigaste för oss är att du är flexibel, engagerad och besitter en vilja av att lära, förstå och utvecklas.

Din bakgrund
Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb, och extremt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ samt fungera tillsammans med andra.

Kompetens
? Tidigare erfarenhet som montör är meriterande.
? Meriterande är om du har härdplastutbildning.
? Goda kundkaper i Svenska tal och skrift.
? Körkort B samt tillgång till bil.

Det är viktigt att du som konsult trivs hos oss och att kunden trivs med dig och eftersom alla människor är olika lägger vi stor vikt vid personligheten för att kunna hitta rätt person till rätt plats.
Viktigt att känna till är att uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Wikan Personal AB, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Omfattning: Heltid
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Marklund 0910-77 09 84

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-01-22

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.