Tillbaka till sök

Hjullastarförare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en hjullastarförare.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av hjullastarkörning med gafflar. Du arbetar med in- och utleveranser samt med lastning och lossning av lastbilar.

Din bakgrund
Du som söker ska ha körkort och förarbevis för hjullastare (C2). Det är ett krav att du har erfarenhet av att köra hjullastare med gafflar från tidigare anställning och att du känner dig bekväm med detta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är engagerad och vill söka förbättringar. Att arbeta självständigt är något du är van vid och trivs med och samtidigt har du en självklar förmåga till gott samarbete med kunder och medarbetare. Mycket av arbetet kommer att ske under eget ansvar så det är viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. Det är meriterande om du tidigare har erfarenheter som hjullastarförare, maskinunderhåll och grovmek, men det är inget krav.
Att komma i tid är en självklarhet för dig och du trivs i lagermiljö samt med att jobba utomhus. Som konsult är du ambassadör och representerar Wikan Personal AB på ett professionellt sätt.

Krav:
B-körkort
Truckkort med behörighet C2 (hjullastare)

Meriterande:
Tidigare arbetat med lång-gafflar

Du anställs av Wikan Personal AB och hyrs ut till kund. Visstidsanställning på heltid/dagtid
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!
För mer information eller frågor kontakta konsultchef på Wikan Personal Maria Marklund 0910-770984

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-01-15

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.