Tillbaka till sök

Ekonom

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en ekonom till en av våra kunder i Skellefteå

Dina arbetsuppgifter
Ekonomtjänsten är en bred roll i verksamheten där du kommer att ingå i ett team. Du kommer att ha ett helhetsansvar för kund- och leverantörsreskontran, löner mm.
Sammanfattningsvis kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:
- Leverantörs- och kundreskontra
- In- och utbetalningar
- Kundfakturering och kundreskontra
- Löner
- Löpande bokföring
- Momsredovisning
- Avstämningsarbete
Eftersom ni är ett litet team som arbetar nära verksamheten kommer även andra arbetsuppgifter att kunna dyka upp, och ni hjälps åt i teamet kring deadlines samt i arbetet med att nå de gemensamma målen.

Din bakgrund
Om du är rätt kandidat för den här rollen har du troligtvis en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska ha lätt för att uppmärksamma vad som behöver göras och tar dig an arbetsuppgifter självmant. Har du erfarenhet från tjänsteföretag är detta en stark fördel. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt har erfarenhet av olika affärssystem.

Vi söker dig som är initiativrik, självgående och ansvarstagande och som person är du positiv och ambitiös. Du har ett förtroendeingivande sätt och har en stark förmåga att skapa goda professionella relationer såväl inom som utom bolaget. Vi ser att du arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. För att lyckas i rollen har du lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter och skapa dig en helhetsbild. Stämmer detta in på dig så kan vi erbjuda dig en rolig och utvecklande tjänst.

Omfattning: Heltid

Placering: Skellefteå

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Marklund 0910-77 09 84

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-01-15

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.