Tillbaka till sök

Kärnborrare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu kärnborrare

Dina arbetsuppgifter
Välkommen till ett spännande jobb!
Det är stor aktivitet i vår region just nu. Därför kan nu erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter i ett väl inarbetat företag baserat på goda värderingar!

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av kärnborrning men även viss service och underhåll av borriggar ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs vanligtvis på sju dagar och sedan ledighet 7 dagar med för- och eftermiddagsskift. Arbetsområdet är i första hand i Norr- och Västerbotten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av kärnborrning men även annan erfarenhet från gruva eller service/underhållsarbete kan vara lämplig bakgrund. Du bör ha en ansvarskänsla för både borrning och maskiner, vara noggrann och kunna ta ett personligt ansvar för kvalité och prestation. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men även tillsammans i team. Körkort B är ett krav.
Anställningsform: Tillsvidare
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Kenneth Vidmark, Wikan Personal AB
0910-77 09 81.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande.
Vi vill ha in din ansökan senast 2017-11-20.
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Kenneth Vidmark, Wikan Personal AB 0910-77 09 81.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2017-11-20

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.