Tillbaka till sök

Account Manager

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.

Atea Skellefteå
Atea Skellefteå fortsätter växa och med vår målsättning att ha högsta möjliga kundupplevelse söker vi nu en till kundansvarig. Som Account Manager är du ansvarig att vidareutveckla vår affärsrelation och omsätta IT egenskaper till affärsnytta samt tillser att kundnöjdheten är på topp. Till din hjälp har du ditt kundteam som innefattar allt från konsulter och arkitekter till våra kvalificerade specialistsäljare samt våra partners med kompetens både inom hårdvara och mjukvara.

Dina arbetsuppgifter
Din roll i laget
Vi söker dig som är målmedveten och lyhörd och har förmågan att växa tillsammans med våra kunder. Du kommer agera rådgivare och arbeta med strategiska såväl som taktiska frågor samt med kundnöjdhet som genomsyrar allt det vi gör.

Tidigare erfarenhet av försäljning inom IT är inte ett krav men att du har viljan och förmågan att förstå kundens verksamhet och omsätta det i förändringsarbete där IT är ett verktyg är ett måste.

Arbetet som sådan är fritt, du planerar din egen tid och vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid men ställer samtidigt krav på resultat.

Din bakgrund
För att lyckas som Account Manager behöver du vara:
- Strukturerad
- Driven
- Relationskapande
- Mod att utmana dig själv och andra
- B-körkort

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Ansök och bli en av oss

OBS! Ansök via länken: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=111&ProjectId=187697&DepartmentId=21766&MediaId=5&SkipAdvertisement=true

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 18 november 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef och Försäljningschef Magnus Tjernström, 0910-28 98 02, magnus.tjernstrom@atea.se .

Välkommen till Atea!

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2017-11-18

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.