Tillbaka till sök

Extrajobb för pensionärer

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Är du en pigg ålders- eller avtalspensionär eller känner du någon som vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Vi söker personer som fortfarande har mer att ge i arbetslivet, med olika kompetenser såsom montörer, svetsare, CNC operatörer, snickare, träarbetare, truckförare och chaufförer som är intresserade av att jobba extra. Som person är du positiv, arbetsvillig, och praktiskt lagd samt öppen för att arbeta med olika arbetsuppgifter. Du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Arbetet kommer främst att vara inom industri, bygg, sågverk, transport och logistik samt kommer att bestå av varierande arbetsuppgifter.


Din bakgrund
Vill du fortsätta vara aktiv? Vill du jobba extra under en viss period och tjäna extrapengar så ser vi gärna att du hör av dej till oss och fortsätter bidra med dina speciella erfarenheter.
Sista ansökningsdag: 2017-10-15, urval och intervjuer sker löpande.
För information: Kenneth Vidmark, 0910-77 09 81

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Timanställning

 • Sista ansökningsdag

  2017-10-15

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.