Tillbaka till sök

Laseroperatörer med tempokänsla till Repay Mitt AB i Köping

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Vi på Repay Mitt AB i Köping är pigga, enkla experter på rörlaserskärning. Vi levererar laserskurna rörämnen över hela landet. Repaykoncernen finns på nio olika orter i landet och har ca 120 medarbetare med en omsättning på ca 400 miljoner SEK.

Dina arbetsuppgifter
Nu vill vi förstärka laget med två operatörer till vår verksamhet i Köping. Du kommer att ingå i ett skiftlag med 4 medarbetare där dina arbetsuppgifter är av skiftande karaktär, du kommer primärt att arbeta med rörlaserskärning. Som laseroperatör hos Repay har du en stor frihet men också ett betydande ansvar. Arbetstiderna innebär att man kommer jobba 2-skift. Tjänsten är en tillsvidare anställning, dock tillämpar vi 6 månaders provanställning/visstidsanställning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en industriell erfarenhet och som gillar förändringar och utmaningar. Erfarenhet som NC-operatör med ritningsläsning och mätkunskaper är meriterande.
Vi är ett värderingsstyrt företag och för oss är det viktigt att våra anställda är goda föredömen för vad vi tror på. Hos oss får rätt person alla möjligheter till utveckling genom våra egna utbildnings och ledarskapsprogram, på det sättet lyfter vi fram driftiga människor i vår organisation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan bli en god representant för Repay.


Repay är ett tillväxtföretag med en målsättning att växa med minst 25% varje år. Vår anläggning i Köping har funnits i över 10 år med en väldigt god marknadspotential. Vi behöver därför drivna initiativtagande medarbetare som vill vara en del av och bidra till vår fortsatta utveckling av företaget.

Som person har du god samarbetsförmåga, tar initiativ och arbetar strukturerat. B-körkort är ett krav och truck-/traverskort är meriterande.


I den här rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal AB och eventuella frågor besvaras av Tomas Vidmark 0221-53595

Sista ansökningsdag är 2017-05-07

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2017-05-07

 • Tjänstgöringsort

  Köping (Västmanlands län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.