Tillbaka till sök
Utgått jobb

Materialhanterare till FeRex

Materialhanterare till FeRex

Om företaget
FeRex Produktion AB levererar kompletta system och maskiner till svensk tillverkningsindustri. Vår maskinpark medger effektiv tillverkning av maskinkomponenter och svetsade produkter till avsedd kvalitet och med god leveransprecision. FeRex arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar för att öka kundnyttan. FeRex är ett helägt dotterbolag till Stilmek Gruppen. Gruppen består av fyra bolag med sammanlagt 130 anställda.

FeRex ligger i Byske mellan Skellefteå och Piteå längst med E4. Det finns möjligheter till att samåka med kollegor både från Piteå och Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Som Materialhanterare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du förser operatörer som arbetar på verkstaden med artiklar och material. Materialet plockar du efter en förbeställd plocklista.

Arbetet innehåller en hel del truckkörning, där du med hjälp av truck förser verkstaden med artiklar och material. Arbetet utför du individuellt men du ingår i ett team där alla i teamet ansvarar för att uppnå kvalitetskraven. Det ställs höga krav vad gäller samarbete i grupp, där har du ett stort eget ansvar att vara delaktig.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Förbättringar är en förutsättning för en effektiv verkstad. Det finns en övertygelse att framgång skapas genom att ta tillvara på nya idéer och testa nya vägar. Hos oss får du därmed möjlighet att utmana dig själv och dina kollegor genom att kontinuerligt utveckla arbetsmetoderna.

För att trivas och lyckas i rollen krävs det att du är säkerhetsmedveten, stresstålig, punktlig och lyhörd för feedback. Du värderar laganda och har ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi på FeRex värdesätter din personliga utveckling och för att du ska få en bra start inleds anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om FeRex kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Din Profil:
- Fullständig gymnasieutbildning, alternativt 1-års arbetslivserfarenhet
- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- B-körkort
- Arbetet kan innebära 2-skift

Meriterande om du har:
- Truckkort
- Erfarenhet av lastfordon alt lastning/ lossning
- Erfarenhet av arbete inom industri och produktion.


Information och kontakt
Vid eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Tony Paksuniemi, 079-142 19 36.

Tjänsten avser heltid med visstidsanställning med möjlighet att få tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-09-21

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår