Tillbaka till sök

Glasmontör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Systemglas Produktion AB finns i Burträsk, några mil sydväst om Skellefteå.
Systemglas Produktion AB är en planglasförädlare, har en modern maskinpark med hög kapacitet.
Nu söker vi en person till vårt skärbord.

Vi vänder oss till glasmästerier, dörr- och fönstersnickerier, inredningsföretag samt andra företag med behov av våra produkter. Leveransområdet är i huvudsak norra Sverige, men vi levererar givetvis till hela landet. För mer information se www.systemglas.se

Dina arbetsuppgifter
Att hantera glas kräver stor yrkesskicklighet och kunskap om hur de olika momenten ska genomföras för att resultatet ska bli en skinande, felfri konstruktion.
Du kommer att arbeta i produktionen där man skär till och monterar glas.Upplärning kommer att ske på plats.

Din bakgrund
Avgörande för att passa in hos oss är att du är kviktänkt,händig, lättlärd, självständig och ivrig att göra en bra arbetsinsats. Att du är utbildad och/eller har erfarenhet inom industrin och har traktorvana med midjestyrd lastare är meriterande, men inget krav.

Då produkterna som tillverkas är av mycket hög kvalitet ställer det stora krav på din noggrannhet och effektivitet. Att kunna hantera stress är ett plus då arbetet skiftar i intensitet. Arbetet innebär även dagligen tunga lyft vilket kräver god fysisk form, oplanerad övertid förekommer.
Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en god representant för kundföretaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Wikan Personal, önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Maria Marklund 0910-770984.
Ansökan skickas in via vår hemsida www.wikan.se

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Vårt nordligaste kontor ligger i Skellefteå.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2017-04-21

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.